BuBaO: kleuter- en lager onderwijs type 2

BuSO: secundair onderwijs OV1 type 2 en type 9, OV2 type 2 en type 9

TAnder: secundair onderwijs OV1 type 3 en OV1 type 9

 

Inschrijvingen TAnder

Aanmeldingsprocedure TAnder

Van het moment dat er voor uw zoon/dochter aan TAnder gedacht wordt, vragen we het CLB de beeldvorming (Beeldvorming CLB) door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier hebben we al een goed zicht op de noden van uw zoon/dochter en kunnen we al een eerste inschatting maken of TAnder een geschikte school is voor uw kind. U kan in deze fase ook de school al eens komen bezoeken, al dan niet samen met de leerling.

Officieel aanmelden dient te gebeuren tussen 25 maart 2024 vanaf 14u  en 19 april 2024 tot 14u via de website van TAnder (www.bo-terbank.be/TAnder). We mogen geen rekening meer houden met de volgorde van aanmelding. Uit alle aanmeldingen worden de leerlingen geloot die de open plaatsen kunnen innemen in september 2024. Op 7 mei 2024 mogen we communiceren welke leerlingen effectief kunnen starten in september 2024. Niet gelote leerlingen komen op een wachtlijst.

Tussen 14 mei 2024 en 10 juni 2024 organiseren we voor elke leerling die een toegewezen plaats heeft, een ronde tafel met alle betrokken partners. Dit om een zo goed mogelijke start voor de leerling voor te bereiden. We verwachten ook minstens een minimaal engagement van de jongere om tot effectieve inschrijving over te gaan.

Aantal open plaatsen:

Peron 3: 0

Peron 9: 0