BuBaO: kleuter- en lager onderwijs type 2

BuSO: secundair onderwijs OV1 type 2 en type 9, OV2 type 2 en type 9

TAnder: secundair onderwijs OV1 type 3 en OV1 type 9

 

Inschrijvingen BuSO

Ouders die interesse hebben in onze school kunnen deze vrijblijvend bezoeken. Dit kan doorlopend doorheen het schooljaar door de school te contacteren en een afspraak met de orthopedagoog te maken. Er mag steeds een externe partner of vertrouwenspersoon meekomen naar het bezoek.

Tijdens dit kennismakingsbezoek wordt een algemene uitleg gegeven over de school en luisteren we graag naar het verhaal van de ouders over hun kind. Op die manier proberen we een inschatting te maken welke klassen eventueel geschikt zijn en kunnen we gerichter informatie geven en klassen bezoeken.

Inschrijven voor het huidige of komende schooljaar kan bekeken worden na afspraak met de orthopedagoog.

Inschrijvingsdata voor schooljaar 2024-2025:

  • Algemeen digitaal aanmelden op de website van de school: van 25/03 (14u00) tot 19/04/2024 (14u00). Na deze periode wordt eerst voorrang gegeven aan broers en zussen van leerlingen en personeel en geldt campusvoorrang vanuit onze lagere school. Nadien worden de plaatsen toegewezen op basis van toeval.

  • Toewijzing inschrijvingsticket: op 07/05/2024. Je krijgt een e-mail met het resultaat van je aanmelding. Als er plaats is, krijg je een ticket om in te schrijven. Als er geen plaats is, krijg je een plaats op de wachtlijst. We geven dan ook meer informatie over de inschrijvingsprocedure.

  • Inschrijven met ticket tijdens schooluren: van 14/05 t.e.m. 10/06/2024

  • Start vrije inschrijvingen: vanaf 11/06/2024.

Aantal vrije plaatsen voor schooljaar 2024 – 2025:

  • OV1: 0
  • OV2: 0

Voor meer informatie over de school en/of de inschrijvingsprocedure, mag er steeds contact genomen worden met de orthopedagogen.

Algemeen nummer van de school: 016/29 01 81

Orthopedagogen:

Astrid Van Bael (ad interim van Karolien Arijs): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Madeleine Welvaert (ad interim van Charlotte Beliën): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.