Wijn actie

Beste ouders, opvoeders, leerkrachten en sympathisanten van BO Ter Bank,

Met de intrede van de herfst is het weer de tijd van het jaar voor de buiten-gewone wijn verkoop, om onze buitengewone kinderen te steunen.

Dit jaar zal de opbrengst, net als vorig jaar, gebruikt worden voor de verbetering van de speelplaats.

Investering daarin is volledig afhankelijk van giften, omdat het buiten de richtlijnen valt van het schoolbudget - ook al is de speelplaats nog zo noodzakelijk voor het welzijn van onze kinderen!

Vorig jaar werd met de wijnactie een kleine €3000 verdiend. Samen met de bloemenactie en eerdere inkomsten kon de ouderraad daarom vorig jaar €8000 doneren.

Hiervan werden een buitenklas voor het secundair gerealiseerd en ook een buitenkeuken aangeschaft. De foto’s tonen hoe mooi deze geworden zijn!

De speelplaats heeft echter meer nodig, zoals de vervanging van verouderde speeltoestellen.

Wij hopen daarom ook dit jaar op jullie gulle deelname aan de wijnverkoop. Hiervoor heeft de ouderraad met haar deskundigen weer een mooie lijst samengesteld, met veel vertrouwde namen en enkele nieuwe wijnen.

Bestel je per doos van 6, dan krijg je korting!

Onze wijnverkoop is open voor iedereen, verspreid deze actie dus vooral onder familie en vrienden voor hun eigen inkoop.

Elke fles telt, want de opbrengst gaat integraal naar de leerlingen van de school Buitengewoon Onderwijs Ter Bank!

Hoe bestellen

Je kan jouw bestelling plaatsen tot zaterdag 9 november door het besteldocument in deze link in te vullen (op dit onderstreepte deel dus klikken).

Na het invullen ontvang je van ons een mail met betalingsgegevens (dit kan enkele dagen duren).

De bestelling is pas definitief na ontvangst van betaling.

Wil je de school graag steunen en heb je geen nood aan wijn? Een vrije gift is steeds welkom op het rekeningnummer BE41 7340 3132 1410 van Ouderraad BO Ter Bank met vermelding gift wijnverkoop”.

Het afhaalmoment geef je aan in het bestelformulier. Dit zal zijn in Parochiezaal Ter Bancke, Tervuursesteenweg 255, 3000 Heverlee (naast de school) op donderdag 21/11 (de dag van het oudercontact) tussen 17.00u. en 21.00u. of op zaterdag 23/11 tussen 10.00u. en 12.00u.

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage! De Ouderraad van BO Ter Bank