Nieuws

Ariadne viert feest!


Hip Hip Hoera! Ariadne viert haar tienjarig bestaan! Jawel, dat lees je goed. Onze geweldige groep vrouwen organiseert al 10 jaar lang fantastische concerten voor het goede doel. Dat vraagt om een concert dat nog meer uitblinkt dan alle andere. Een nieuwjaarsconcert met internationaal bekende artiesten misschien?

13 januari 2018 wachten de feeërieke stemmen van het wereldberoemde koor Scala  & Kolacny Brothers jullie op in de feestzaal van het Heilig Hart Instituut in Heverlee. Maar er is nog meer! Vooraleer Scala van start gaat worden jullie verwelkomd met een unieke special act, die we nog even geheim houden.

Uiteraard gaat de volledige winst ook dit jaar naar het goede doel. Fonds Nadine de Beauffort (www.fondsnadine.be), dat aan de KU Leuven onderzoek doet naar borstkanker en ons metekind Tander (www.bo-terbank.be/tander), een school voor leerlingen met gedrags– en emotionele problemen willen we graag financieel steunen met dit concert.

Zoek dus niet langer naar een uniek kerstcadeau. Een ticket voor het nieuwjaarsconcert van Ariadne onder de kerstboom is zowat het gezelligste cadeau dat je kan geven aan de hele familie.

Heb je – net als wij – veel goesting gekregen in een avondje Scala & Kolacny Brothers ? Dan verwelkomen wij je graag vanaf 19u15 in het Heilig Hart Instituut van Heverlee. Tickets kosten €30 per persoon en geven je eveneens toegang tot de parking op het schoolterrein. Bestel snel je ticket op ariadne.eventsquare.co.

Zin om heel de show als een VIP te beleven? Dan krijg je nog meer verwennerij voor de prijs van €55. Exquise wijnen van Wijnen Cuypers uit Holsbeek met een heerlijke selectie kazen van Kaaswinkel Jodi uit Wilsele en tenslotte een koffie met een heerlijke praline van chocolatier Demeestere uit Heverlee, staan voor je klaar bij aankomst vanaf 18u. Verzeker snel jouw VIP ticket op ariadne.eventsquare.co.

Indien je niet aanwezig kan zijn en ons toch financieel wil steunen kan je dit op volgend rekeningnummer: BE33  7512  0283  7346

 

Hopelijk tot dan!

 

Ariadne

www.draadvanariadne.be

Afdrukken E-mail